• High performance gereedschappen
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf € 250,-
Zoek
RSS

Nieuws

Diamant frezen van Karnasch woensdag 4 september 2019
De Karnasch VHM frezen met diamant-coating zijn uitermate slijtvast, hebben een lange levensduur en zorgen voor een meetbaar gladder oppervlak als resultaat.
De Karnasch Professional Tools kernboor uit hooggelegeerd HSS-XE staal is de beste garantie voor een lange standtijd en een optimale prestatie van uw machine. Dit wordt mogelijk gemaakt door zijn innovatieve, gefaseerde hardingstechniek gecombineerd met speciale snijgeometrie.
Karnasch Gatenzagen maandag 14 januari 2019
In het ruime assortiment Karnasch gatenzagen vindt u altijd de ideale gatzaag voor de bewerking van de meest uiteenlopende materialen.
Karnasch Freesstiften woensdag 31 oktober 2018
Met het enorm uitgebreide freesstiften-programma heeft Karnasch Professional Tools een passende oplossing voor iedere materiaalbewerking: meer dan 1.800 artikelen, 15 verschillende vormen, 12 snijgeometrieën, ruim assortiment speciale en mini-freesstiften.
Karnasch VHM-Paraboolfrezen maandag 10 september 2018
Paraboolfrezen zijn een doorontwikkeling van de volradiusfrezen. Een nieuwe ontwikkeling voor de bewerking van vrije vorm-vlakken. Het aangeslepen cirkelsegment van de paraboolfrees beïnvloedt het aangrijpingsvlak op het werkstuk. In vergelijking met normale volradiusfrezen leidt dit tot een grotere materiaalafname en een betere oppervlaktekwaliteit.
Karnasch Cirkelzaagbladen woensdag 4 juli 2018
Karnasch Professional Tools biedt een zeer breed assortiment (hard-)metalen cirkelzaagbladen. De uitvoering van het zaagblad, de tandvorm, geometrie en het aantal tanden is afhankelijk van het te zagen materiaal. Karnasch heeft voor iedere machine en alle te bewerken materialen de juiste cirkelzaag.
Karnasch Wisselplaatboor woensdag 2 mei 2018
De Karnasch wisselplaatboor is breed inzetbaar door zijn grote diameterbereik en diverse boordieptes. Een wisselplaatboor bestaat uit twee delen: een boorhouder en een verwisselbare snijplaat, ook wel insert genoemd. Met een insert in HM of PM functioneert de boor goed onder instabiele omstandigheden.
Karnasch Bestseller vrijdag 5 januari 2018
Karnasch Bestsellers: speciaal geselecteerde gereedschappen voor een gunstige prijs
Filters
Sort
display