• High performance gereedschappen
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf € 250,-
Zoek

Over ons

Karnasch Professional Tools

Karnasch Professional Tools is fabrikant van high-performance gereedschappen voor de metaalverwerkende industrie. Met ruim 55 jaar ervaring loopt Karnasch voorop met nieuwe producten en technieken. Karnasch Professional Tools is marktleider op het gebeid van high-precision gereedschappen (micro-tools), kernboren, cirkelzagen en freesstiften. Het steeds verder optimaliseren en ontwikkelen van producten vormt de basis van het succes.

Persoonlijke aanpak

Wij houden van een persoonlijke aanpak. Onze technische adviseurs hebben ruime praktijkervaring in de verspaning. Wij zijn geen dozenschuiver, maar denken graag met u mee. Het resultaat is een goed doordachte technische oplossing die optimaal aansluit bij uw machine, het te verwerken materiaal en het te vervaardigen werkstuk. Een betaalbare oplossing bovendien, die qua prijs binnen uw budget past en een perfecte prestatie/kwaliteit garandeert.

Distributeur Karnasch gereedschappen

Door uitgebreide technische kennis en jarenlange ervaring bieden we verrassende oplossingen! Zeker in combinatie met een gerenommeerde merkfabrikant als Karnasch Professional Tools. Duhra Tools B.V is distributeur van het complete assortiment Karnasch gereedschappen, zowel CNC als Industrial Tools. Het hele pakket vindt u terug in deze webshop.

Filters
Sort
display